Sve vesti
26. novembar 2017

Vršnjačka edukacija u više gradova

Tokom predhodnih nedelja mladi edukatori koji su prošli obuku iz vršnjačke edukacije o štetnosti dopinga, bili su aktivni i nastavili su da prenose znanje u svojim srednjim i osnovnim školama. Održana je serija predavanja po gradovima.

U Novom Sadu i Inđiji održano je 4 predavanja koja je odslušalo preko 300 đaka.

U Kragujevcu mladi edukatori Lazar Novčević i Nikola Lukić održali su predavanje pred 30 đaka OŠ „Jovan Popović” u Kragujevcu.


U Beogradu mlada edukatorka Jovana Laznica edukovala je u svojoj osnovnoj školi u Surčinu sva tri odeljenja osmog razreda. 90 đaka OŠ „Vuk Stefanović Karadzić” imalo je priliku da čuje predavanje i da prodiskutuje o aktuelnoj temi prevencija dopinga.Mladi edukatori iz Pančeva koji su učestvovali u prokjektu vršnjačke edukacije održali su seriju od četiri predavanja II i III reazredu u Srednjoj Medicinskoj školi „Stevica Jovanović”. Predavanjima je prisustvovalo 120 đaka ove škole.
Mladi edukatori su sami pokrenuli inicijativu i pronašli odeljenja u kojima su želeli da predaju. Svugde je tema dopinga naišla na pozitivan odjek i veliko interesovanje učenika.

Prijatelji Avanture


ADAS