Sve vesti
5. oktobar 2017

Održan je prvi sastanak mladih edukatora u Novom Sadu

Održan je prvi sastanak mladih edukatora u Novom Sadu u okviru nacionalnog programa MLADI SU ZAKON a pod okriljem Ministarstva omladine i sporta. Prvom sastanku u Srednjoj medicinskoj školi „7. april” u Novom Sadu prisustvovalo je 22 đaka ove škole kao i 10 đaka srednje medicinske škole „Stevica Jovanović” iz Pančeva. Đaci iz Pančeva obišli su kabinete i upoznali se sa svojim domaćinima. Predavanju su prisustvovali i đaci iz odeljenja koja prate nastavu na mađarskom i slovačkom jeziku sa idejom da svojim drugarima prenesu utiske i zainteresuju ih za projekat.

Nakon upoznavanja i kratke uvodne reči Direktora Đorđa Iskrina i psihologa Tatjane Momčilović, mladi edukatora iz Beograda i učesnici edukacije su se predstavili i govorili su o svojim motivima učestvovanja u ovom projektu. Učesnicima je prezentovan kratki program edukacije kao i materijal koji im je potreban za dalju edukaciju. Sledeći sastanak je zakazan za 9.10.2017. godine.

Prezentacija koja se koristi u projektu prevedena od strane nastavnika Lidie Valntikove iz Medicinske škole u Novom Sadu. Prezentaciju možete preuzeti ovde:

Prezentacija
Prijatelji Avanture


ADAS