Početna strana

Poziv autorima

Galerija "Avantura" je prostor u okviru kluba, koja se bavi istraživanjem i otkrivanjem autora i radova iz oblasti vezanih za aktivnosti društva. Galerija je prvobitno zamišljena kao prostor za izlaganje fotografija, ali je otvorena i za sve druge koncepte i ideje koje se uklapaju u mogućnosti prostora i ciljeve društva "Avantura". Pored radova vezanih za oblasti kao što su ronjenje, planinarenje, alpinizam, kajakarenje i tome slično, društvo je okrenuto promociji sporta u širem smislu, prirode, zdravlja, zanimljivih putovanja...

Prijavljivanje za izlagačke termine omogućeno je svima koji smatraju da se njihovi radovi uklapaju u duh i vrednosti Društva. O prihvatanju i izboru radova odlučivaće žiri Galerije sastavljen od članova i osnivača čija je lična delatnost vezana za predložene teme i tehnike izvođenja radova. Žiri takođe i poziva na izlaganje pojedine autore čiji renome i radovi dodatno pomažu promociji društva i vrednosti za koje se zalaže.

USLOVI ZA PRIJAVLJIVANJE:

Potrebno je poslati e-mail sa sledećim sadržajima:

  1. CV sa relevantnim podacima
  2. Za samostalne izložbe minimum 15, maksimum 20 radova (jpeg, high ili maximum quality, dimenzije 1000 px po dužoj strani)
  3. Za grupne izložbe uslovi će biti formirani u zavisnosti od koncepta izložbe.
  4. Opis teme ili koncepcije izložbe i radni naziv.

Kontakt email: timavantura.info@gmail.comDENIS IBIŠBEGOVIĆ, ZORAN VESIĆ I NENAD DIKIĆ

INSPIRISANI TRENUTKOM (NA PUTU ZA EVEREST BAZNI KAMP)

– izložba fotografija

april/maj 2012

Detaljnije...
Fotografije sa izložbe
Otvaranje izložbe
Kliknite ovde da pročitate knjigu


ZORAN RUBINJONI:

IZLOŽBA PODVODNIH FOTOGRAFIJA

mart/april 2012

Detaljnije...
Fotografije sa izložbe
Otvaranje izložbe

ADAS